Bezoek galerie Glasuniek

U vindt mijn atelier in het mooie brinkdorp Norg (Drenthe). U kunt mijn werk ook zien op andere locaties, tijdens tijdelijke exposities of in galerieën.

Mijn werk wordt geëxposeerd en verkocht in binnen- en buitenland. Een deel van mijn werk is daarom niet in mijn galerie/atelier te bekijken. Bij het overzicht van mijn werken wordt aangegeven waar een bepaald werk te zien is. Als u een bepaald stuk wilt zien, wilt u dat dan aangeven?

Openingstijden Glasuniek

Mijn atelier is geopend op dinsdag tot en met zaterdag van 11:00 tot 17:00 uur.

Een deel van mijn werkzaamheden doe ik uit het zicht van de etalage. Het kan dus voorkomen dat u mij niet ziet en ik er tóch ben. Als de bordjes OPEN in de stenen zuilen naast het hek zitten, ben ik er. Ook als u mij niet ziet.

Een deel van mijn werkzaamheden doe ik op een andere locatie. Het kan dus voorkomen dat ik er niet ben, terwijl ik normaal gesproken wel open zou zijn. Wilt u zeker weten dat ik er ben, bel, app of mail dan even. Ik vind het jammer als u voor een dichte deur staat. Ik probeer mijn openingstijden op Google actueel te houden.

Buiten de standaard openingstijden ben ik open op afspraak.

Route naar Glasuniek

Als u in het centrum van Norg, op de Brink, richting Assen rijdt is Glasuniek gevestigd aan de linkerkant in het eerste (lichtblauwe) huis na de Pompstraat. De grote witte vlag geeft de locatie duidelijk aan. Vlak voor de oprit staat een zwaaiende hand in rood, blauw en paars vanwege de scholen in de buurt.​

LET OP: Als u navigeert met een Tomtom wordt u te ver richting Assen gestuurd. Het atelier zit vlakbij de Brink, centraal in Norg.

Parkeren in Norg

U kunt op mijn oprit parkeren. Mocht daar een bestelbus staan, probeer die graag niet klem te parkeren.

De bedrijven aan de Asserstraat hebben beperkte parkeerruimte. Ik verzoek u vriendelijk niet bij naburige bedrijven te parkeren. Betere alternatieven: aan de Brinkstraat (25 meter) zijn een aantal parkeerplaatsen. Daarnaast heeft de Brink (50 meter) ruime parkeergelegenheid. Verder is er zeer ruime parkeergelegenheid op de Brinkhofweide (250 meter).

atelier glasuniek in norg
atelier glasuniek in norg
Straatzicht van atelier Glasuniek in Norg
Straatzicht van atelier Glasuniek in Norg

Contactformulier Glasuniek