Groepsworkshop

Doelstelling

De doelstelling van de workshop is om een object te maken in glas. U krijgt eerst duidelijke uitleg over glas en glasfusing. Daarna leert u glassnijden en glas breken, waarna u een object maakt naar eigen ontwerp.

Wat maakt u?

U maakt een glasplaat van 15x15 cm. Deze kunt u of ophangen, met kleine oogjes. Ook kan de plaat gevormd worden tot schaal of waxinelichthouder.

Ik werk niet met 'verplichte' ontwerpen, dus u kunt uw creativiteit volop gebruiken.

Werkstukken ophalen

De werkstukken worden in de glasoven op circa 800°C gestookt tot één geheel. Sommige objecten, zoals schalen, worden daarna nog een tweede keer gestookt om de vorm erin te brengen. Doordat het stoken en afkoelen de nodige tijd vraagt, kunt u de werkstukken niet direct mee naar huis nemen. Na circa twee weken haalt u het op. In overleg kan werk verz​onden worden.

Praktische informatie

Tijdsduur

De workshop duurt 2 uur.

Aantal deelnemers

Het aantal deelnemers is voor deze workshop minimaal 6 en maximaal 12 personen. Op locatie kan het aantal deelnemers hoger zijn.

Prijs

Per persoon betaalt u € 40. Jongeren tot en met 18 jaar betalen € 29,50.

Annuleren

Tot een week voor aanvang is annuleren kosteloos. Daarna betaalt u 50% van de prijs.

Tijdens de groepsworkshop glasfusing maakt u, met uitleg en begeleiding, een eigen glaskunstwerk.

Deze workshop is heel geschikt voor groepen, zoals bijvoorbeeld familieleden, vriendinnen, collegae. Leuk voor een bachelorparty, vriendinnendag, familiedag of personeelsfeestje. Behalve een leuke activiteit heeft ook elke deelnemer een blijvende herinnering aan de gezellige dag, die u samen hebt beleefd.

Deze activiteit wordt over het algemeen zowel door mannen, vrouwen en jongeren heel interessant gevonden. Ook kinderen vanaf ongeveer 8 jaar vinden glas heel interessant. Wees u ervan bewust dat er veel kwetsbaar glas staat. Als u denkt dat uw kind dat nog niet aankan, is het misschien beter nog even te wachten.

Reacties deelnemers

- “Linda neemt alle tijd om alles goed uit te leggen”
- “Hele leuke workshop, op een relaxte manier uitgelegd en veel mogelijk! Top!”
- “Superleuke workshop in een ontspannen sfeer”
- “ Het plezier dat Linda heeft in haar vak spat eraf”
- “Uit alles blijkt haar jarenlange passie en ervaring”

Op verzoek is heel veel mogelijk

In overleg is er heel veel mogelijk: op locatie, een grotere groep, een andere maat voor uw werkstuk, een andere dag of tijdstip, een korte tijdsduur of juist langer, etc etc. Neem gerust contact met me op om te overleggen.

TIP: Ik maak ook graag een kadobon voor een workshop glasfusing. Leuk om kado te geven!

U ontvangt de kadobon als afdrukbaar bestand (pdf), u kunt hierover bellen, mailen of appen. Langskomen is niet noodzakelijk.

Aanvraagformulier Groepsworkshop