Cursus glasfusing


Misschien vindt u een workshop niet voldoende of wilt u na het volgen van een workshop verder met glasfusing.

Een cursus bestaat uit vijf dagdelen. In deze tijd ontwerpt en maakt u uw eigen werkstukken. Ik ben vanzelfsprekend aanwezig voor begeleiding en hulp, zodat u geholpen wordt uw ideeën te realiseren. Het aantal deelnemers is maximaal 5.  In overleg kunt u gebruik maken van de apparatuur in mijn atelier.

U hoeft geen ervaring te hebben met het werken met glas, ik leer u wat nodig is.

​U bent volkomen vrij in het ontwerp: laat de creativiteit maar komen!

Mocht u een of meerdere dagen willen komen of wilt u informatie over de volgende cursus, neem dan graag contact op om te bespreken wat de mogelijkheden zijn.

Tijdsduur


De lessen duren circa 2,5 uur per keer.
We pauzeren met thee/koffie/fris en iets lekkers daarbij.


Data herfstcursus 2021

De data van de herfstcursus glasfusing zet ik binnenkort online. Ik geef een cursus op zaterdagochtend, maandagavond (onder voorbehoud, dit wordt mogelijk een andere avond) en woensdagmiddag.


Heeft u belangstelling? Als u me een mail stuurt, nodig ik u via een link uit om u zich te registreren voor bepaalde data. Of wilt u graag een cursus volgen, maar op een ander dagdeel? Stuurt u me dan alstublieft een mail, dan overleggen we over de mogelijkheden.

 

Uiteraard houd ik me aan de coronamaatregelen. Groepen zijn kleiner dan normaal en als we in het najaar nieuwe maatregelen krijgen passen we ons daar ook weer op aan.

Kosten


De kosten voor de cursus bedraagt € 30 per les. Daarnaast betaalt u de kostprijs van het gebruikte glas en de stookkosten. Omdat u heel groot kunt werken met heel weinig glas en heel klein met heel veel glas is het moeilijk hier een gemiddelde voor te geven, maar een schatting is tussen de €10 en €75 per werkstuk.

Aanmelding

U kunt zich aanmelden door contact met mij op te nemen via:

- mail: glasuniek@gmail.com

- telefoon of whatsapp: 06 47 800 233

Afgebeelde objecten zijn gemaakt door cursisten: