Atelier & galerie Glasuniek

Workshop & cursus


Als u geïnspireerd ben geraakt en zin hebt om het zelf eens te proberen: ik geef workshops glasfusie van één dagdeel. Ook geef ik cursussen. 

Dit kan met een zelf samengestelde groep vriendinnen, zussen, moeder, tantes, man, kinderen, collegae of wat u maar wilt. Als u niet met een groep wilt komen, kunt u gebruik maken van de open inschrijving. Hierbij wordt een groep samengesteld uit mensen die alleen of met een kleine groep komen en het leuk vinden als er meer deelnemers zijn.

U kunt kiezen uit workshops van een half dagdeel, halve dag of een hele dag. Ook heb ik workshops in een bijzondere techniek: glaskammen en glasdruppels. Klik op onderstaande links om meer informatie te krijgen.


De inrichting van mijn atelier is dusdanig, dat iedereen de 1,5 meter afstand kan blijven hanteren. Bovendien heeft mijn atelier airco.

Op verzoek is heel veel mogelijk!


In overleg is er heel veel mogelijk: op locatie, een grotere groep, grotere schalen maken, een andere dag of tijdstip, een korte tijdsduur of juist langer etc. etc. Neem gerust contact met me op om te overleggen.

TIP: Ik maak voor u graag een cadeaubon voor een workshop glasfusie. Leuk om cadeau te geven!


U kunt er voor kiezen om ´s middags een mooie wandeling of fietstocht te maken in de prachtige omgeving van Norg.  Ik geef u graag tips voor de rest van de dag.

Copyright © Alle rechten voorbehouden.

De ontwerpen op mijn pagina en sociale media zijn niet bedoeld om na te maken.