VoorwaardenIk hanteer geen kleine lettertjes, dus hier vindt u alle informatie die u nodig hebt.


Opdrachten


Voor werk in opdracht vraag ik een aanbetaling van 50% van de afgesproken prijs. Hiermee worden de materialen aangeschaft, die voor uw opdracht nodig zijn. Voor materialen, die al gebruikt zijn of waarvoor geen andere bestemming mogelijk is, kan geen restitutie plaats vinden.


Bestellen


Als u een keuze hebt kunnen maken, neem dan contact met me op. U kunt me mailen of bellen om te bespreken wat uw wensen zijn.
U mag natuurlijk altijd langs komen als u in de buurt bent. Graag wel even vooraf bellen, ik zou het vervelend vinden als u me niet thuis zou treffen.


Verzenden


Schalen en objecten kan ik soms voor u verzenden. Het object wordt vanzelfsprekend met zorg verpakt en alle pakketten worden standaard verzekerd verzonden. Behalve in mijn atelier in Norg, kunnen objecten (afhankelijk van de kwetsbaarheid en het gewicht) ook in Zwolle of Delft worden opgehaald. 


Kunstkoopregeling

Verliefd op dat ene object, maar de prijs is op dit moment te hoog? In overleg is het mogelijk een kunstkoopregeling af te spreken. U betaald een aanbetaling, waarna maandelijkse aflossingen worden gedaan. Na volledige betaling is het object van u, maar u kunt er al wel vanaf de eerste dag van genieten. Mocht u hierover meer willen weten, informeer dan gerust.


Cadeaubon


Wilt u iemand verrassen, maar weet u niet precies waarmee, dan kan ik een cadeaubon maken. Dit kan voor elk gewenst bedrag, maar kan ook specifiek voor een workshop. U krijgt de kadobon als pdf gemaild.

Neem graag even contact op als u hiervoor belangstelling hebt.


Spijt


Ik ga er vanuit dat u tevreden bent, als u het glasobject ontvangt. Als het bij aankomst toch anders is dan u had verwacht, mag u het binnen 14 dagen onbeschadigd in originele verpakking opsturen (of langsbrengen). Ik stort het betaalde bedrag direct na ontvangst terug op uw rekening.
‚ÄčOverigens: de foto's laten een beperkt beeld zien van het object. Mijn ervaring is dat klanten het altijd mooier vinden dan op de foto.