Traditionele glasfusing

Traditionele glasfusing is de manier waarop ook ik het vak heb geleerd. Glasplaten worden gesneden, samengesmolten tot het glad is of juist nog wat reliëf houdt en worden daarna gevormd. Alhoewel de techniek eenvoudiger is dan andere technieken, die ik toepas, is het zeker niet simpel. De kleuren zijn prachtig, de objecten kunnen abstract of realistischer zijn.


Al mijn werken zijn unica. Ook het ontwerp komt u niet twee keer tegen.

In deze techniek geef ik ook les:

- groepsworkshop (half dagdeel)

- workshop halve dag

- workshop hele dag

- cursus knipkaart van 5 lessen


  Indien u een specifieke wens hebt, stel hem gerust. Ik heb meer werk in voorraad dan hier getoond. Daarnaast maak ik natuurlijk graag een werk voor u in opdracht passend bij uw specifieke wensen.

  Opdracht

  Ik maak graag een werk voor u in opdracht. U kunt het werk willen koppelen aan een bijzondere gebeurtenis of herinnering, u wilt wellicht een tekst verwerken in het werk of u wilt bijvoorbeeld een werk in bepaalde kleur, dat past bij uw interieur. Ik realiseer graag uw droombeeld in glas.


  Klik hier voor een impressie van gerealiseerde opdrachten.

  Glaskunst voor uw bedrijf

  Voor uw bedrijf maak ik graag een werkstuk als geschenk voor een medewerker of relatie. Ook kunt u bijvoorbeeld een logo verwerken in het werk. Denk daarnaast aan awards en prijzen.


  Klik hier voor een impressie van glaskunst, dat ik in opdracht voor bedrijven heb gerealiseerd.