Unieke glaskunst

Voor kunstwerken van glas voor binnenshuis kunt u kiezen uit een veelheid aan mogelijkheden. Natuurlijk sculpturen, schalen, vazen, en panelen voor aan de wand of voor het raam, maar er zijn nog veel meer mogelijkheden.


Naast het overzicht van soorten glaswerk laat ik ook een overzicht zien van werken in verschillende technieken.

Ik werk graag met unieke technieken, die de grenzen van de glasfusing opzoeken, zoals Inflatables en Stapelingen. Echt unieke glaswerk. Klik op de foto om meer werken in de betreffende stijl te zien.


Al mijn werken zijn unica. Ook het ontwerp komt u niet twee keer tegen.
‚Äč

  Indien u een specifieke wens hebt, stel hem gerust. Ik heb meer werk in voorraad dan hier getoond. Daarnaast maak ik natuurlijk graag een werk voor u in opdracht passend bij uw specifieke wensen.

  Glaskunst naar techniek

  Glaskunst naar soort object

  Opdracht

  Ik maak graag een werk voor u in opdracht. U kunt het werk willen koppelen aan een bijzondere gebeurtenis of herinnering, u wilt wellicht een tekst verwerken in het werk of u wilt bijvoorbeeld een werk in bepaalde kleur, dat past bij uw interieur. Ik realiseer graag uw droombeeld in glas.


  Klik hier voor een impressie van gerealiseerde opdrachten.

  Glaskunst voor uw bedrijf

  Voor uw bedrijf maak ik graag een werkstuk als geschenk voor een medewerker of relatie. Ook kunt u bijvoorbeeld een logo verwerken in het werk. Denk daarnaast aan awards en prijzen.


  Klik hier voor een impressie van glaskunst, dat ik in opdracht voor bedrijven heb gerealiseerd.