Portfolio - Tuinsculptuur


Tuinobjecten brengen kleur in uw tuin. Een deel van mijn tuinobjecten beweegt, wat nog meer beweging brengt.
Naast deze objecten heb ik altijd kleinere tuinobjecten (tuinstekers) in mijn atelier en bij een aantal galerieën op voorraad.


De Glasuniektuin is te bezoeken van april tot en met september op elke tweede zondag van de maand plus de weekenden van Pasen en Pinksteren (zie agenda voor de specifieke data). Daarnaast is een bezoek op afspraak mogelijk. Naast mijn eigen werk is er werk te zien van RVS kunstenaar Hans van Roggen.


Hier vindt u een digitale weergave van mijn werk. Al mijn werken zijn unica.

  • Met de knop 'Collection' kunt u bepaalde soorten werk selecteren, zoals schalen, tuinobjecten, stapelingen of inflatables.
  • Via de zoekfunctie 'Piece search' kunt u preciezer zoeken met een zoekterm zoals  kleur, onderwerp of een titel. Gebruik één zoekterm.
  • Voor meer informatie over een werk (en meestal meer foto's) klikt u op  de foto. U krijgt dan een detailscherm.
  • Om vanuit het detailscherm het volgende object te zien klikt u op 'next'. Met 'prev' ziet u het vorige werk.
  • Wilt u meer werken zien uit dezelfde collectie, klik dan onderaan de detailpagina op de betreffende collectie.
  • Wilt u weer terug naar alle werken, klik dan op mijn naam onder de titel van het werk of op 'see all artwork from Linda van Huffelen' onderaan de pagina.

Verdere informatie, zoals andere frames en de prijs , geef ik u vanzelfsprekend graag.

Indien u een specifieke wens hebt, stel hem gerust. Ik heb meer werk in voorraad dan hier getoond. Daarnaast kan ik natuurlijk altijd voor u een werk in opdracht maken.