Portfolio - Stapeling


Toen ik begon met glasversmelting ben ik direct erg op zoek gegaan naar mogelijkheden om driedimensionaal te werken. Dat heeft geleid tot het bedenken van de  Stapelingen-techniek, die inmiddels navolging vindt. Hierbij worden platen glas met elkaar versmolten. Waar normaal gesproken glas altijd 6 mm dik wordt bij het stoken, wordt hierbij het stookproces zo beïnvloedt dat dikkere sculpturen mogelijk worden. Hierbij werk ik veel met subtiel elegante en toch krachtige vormen. Daarnaast gebruik ik veel openingen in mijn werk, die zorgen voor extra invloed van het licht. Momenteel werk ik ook met Stapelingen, die handgevormd worden in de oven.

Hier vindt u een digitale weergave van mijn werk. Al mijn werken zijn unica.

  • Met de knop 'Collection' kunt u bepaalde soorten werk selecteren, zoals schalen, tuinobjecten, stapelingen of inflatables.
  • Via de zoekfunctie 'Piece search' kunt u preciezer zoeken met een zoekterm zoals  kleur, onderwerp of een titel. Gebruik één zoekterm.
  • Voor meer informatie over een werk (en meestal meer foto's) klikt u op  de foto. U krijgt dan een detailscherm.
  • Om vanuit het detailscherm het volgende object te zien klikt u op 'next'. Met 'prev' ziet u het vorige werk.
  • Wilt u meer werken zien uit dezelfde collectie, klik dan onderaan de detailpagina op de betreffende collectie.
  • Wilt u weer terug naar alle werken, klik dan op mijn naam onder de titel van het werk of op 'see all artwork from Linda van Huffelen' onderaan de pagina.

Verdere informatie, zoals andere frames en de prijs , geef ik u vanzelfsprekend graag.

Indien u een specifieke wens hebt, stel hem gerust. Ik heb meer werk in voorraad dan hier getoond. Daarnaast kan ik natuurlijk altijd voor u een werk in opdracht maken.