Glaskunst op opdracht

Wilt u een glazen object in een bepaalde kleur of vorm? Werk ter gelegenheid van een bepaald levensmoment? Een portret? Ik maak graag een werk in opdracht. We bespreken de kleuren, vorm, prijs en eventuele andere wensen. U bent van harte welkom in mijn atelier om samen te bespreken hoe u wilt dat uw object er moet komen zien.


Bijgaande foto's geven objecten weer, die ik de afgelopen vijf jaar in opdracht heb gemaakt. Voor mij is het belangrijk om iets te maken wat bij u past. Zoals u ziet is er erg veel mogelijk. 

Portret in glas


Heel bijzonder is de mogelijkheid een portret in glas te maken. Klik hier voor meer informatie.

Het portret op de foto heeft in 2019 de long list van de Nederlandse portretprijs gehaald.

Prijs, award of plaquette in opdracht

Bij de uitreiking van een prijs of award is een uniek glazen kunstwerk veel persoonlijker dan een standaard beker of plaquette. Bovendien zal een standaardprodukt meestal in een kast belanden, terwijl een kunstobject vaak een ereplaats krijgt. Daarmee is de exposure voor uw bedrijf of organisatie veel groter dan bij een standaard aangeschafte prijs.

Links een voorbeeld van een prijs in opdracht. Het is de Martien Zandwijkprijs, die door de KAVB is uitgereikt aan een bedrijf dat op een innovatieve wijze werkt aan de duurzaamheid in de bloembollenteelt. Sinds de eerste uitreiking in 2016 mag ik de award maken. De afbeelding laten de prijs van 2020 zien.

​Het is mogelijk een tekst of een bedrijfslogo te verwerken in het glasobject.

As in glas


Het is mogelijk om as van een overleden dierbare in glas te verwerken. Klik hier voor meer informatie