Glaskunst voor binnen

Voor kunstobjecten van glas voor binnenshuis kunt u kiezen uit een veelheid aan mogelijkheden. Natuurlijk sculpturen, schalen, vazen, en panelen voor aan de wand of voor het raam, maar er zijn nog veel meer mogelijkheden.

Ik werk graag met unieke technieken, die de grenzen van de glasfusing opzoeken, zoals Inflatables en Stapelingen. Echt unieke glaskunstwerken. Klik op de foto om meer werken in de betreffende stijl te zien.

Al mijn werken zijn unica. Ook het ontwerp komt u niet twee keer tegen.

  Indien u een specifieke wens hebt, stel hem gerust. Ik heb meer werk in voorraad dan hier getoond. Daarnaast maak ik natuurlijk graag een werk voor u in opdracht passend bij uw specifieke wensen.

  Opdracht

  Ik maak graag een werk voor u in opdracht. U kunt het werk willen koppelen aan een bijzondere gebeurtenis of herinnering, u wilt wellicht een tekst verwerken in het werk of u wilt bijvoorbeeld een werk in bepaalde kleur, dat past bij uw interieur. Ik realiseer graag uw droombeeld in glas.


  Klik hier voor een impressie van gerealiseerde opdrachten.

  Portret in glas

  Een glazen portret heeft een uniek karakter. Het kan zowel 2D (in het platte vlak) als 3D (als driedimensionale stapeling van plaatjes glas). De stapeling is mijn eigen techniek en met een portret in deze techniek ben ik hoog geëindigd bij de Nederlandse Portretprijs.


  Klik hier voor voorbeelden van glazen portretten.

  Grafwerk en as in glas

  Het is mogelijk om as van een overleden dierbare in glas te verwerken. Dit kan zowel in grotere objecten, in bijvoorbeeld gegoten glas of als juist klein, zoals in sieraden. 


  Klik hier voor voorbeelden van werken, waarin as is verwerkt.


  Een bijzondere herinnering aan een overleden dierbare is prachtig om te realiseren in glas, dat op een graf wordt geplaatst. Door de levendigheid van het materiaal blijft ook de herinnering levend.


  Klik hier voor een impressie van grafwerken.

  Glaskunst voor buiten

  Glaskunst voor buiten maak ik in beperkte mate. Ik heb een aantal grotere werken, maar meestal maak ik deze in opdracht. Daarnaast heb ik elk seizoen 1 klein tuinwerk, dat ik qua ontwerp in een beperkte oplage maak.


  Klik hier voor een overzicht van glaskunst voor buiten.

  Glaskunst voor uw bedrijf

  Voor uw bedrijf maak ik graag een werkstuk als geschenk voor een medewerker of relatie. Ook kunt u bijvoorbeeld een logo verwerken in het werk. Denk daarnaast aan awards en prijzen.


  Klik hier voor een impressie van glaskunst, dat ik in opdracht voor bedrijven heb gerealiseerd.