Glazen beelden

Mijn beelden maak ik vaak met technieken die de grenzen van het maakbare opzoeken.


Het meest duidelijk is dat bij de objecten die ik, in navolging van de bedenker van deze techniek, Inflatables noem. Deze objecten worden gemaakt door lucht te blazen in een aantal platen samengesmolten glas. Deze unieke techniek wordt, voor zover mij bekend, wereldwijd uitsluitend door bedenker Matthew Szösz en mijzelf in eigen atelier uitvoerd.

Wilt u alleen inflatables zien, klik dan hier.


Daarnaast ziet u werken in de door mij bedachte en ontwikkelde techniek Stapelingen. Hierbij heb ik de bestaande techniek van het samenlijmen van platen glas genomen en veranderd door de platen niet te lijmen, maar samen te smelten. Hierdoor staan interessante smeltpatronen, die de werken voor mij interessanter maken.

Wilt u alleen Stapelingen zien, klik dan hier.


Verder vindt u  objecten die gemaakt zijn door heel heet glas te bewerken tijdens het stookproces. Hierbij trek ik bijvoorbeeld patronen in gesmolten glas of laat ik glas druipen.


Hier vindt u een digitale weergave van mijn werk. Al mijn werken zijn unica, zowel het werk als het ontwerp. 

Door op een foto te klikken, krijgt u een overzicht van meer werken.

Verdere informatie, zoals andere frames, geef ik u vanzelfsprekend graag.

Indien u een specifieke wens hebt, stel hem gerust. Ik heb meer werk in voorraad dan hier getoond. Daarnaast maak ik natuurlijk graag een werk voor u in opdracht passend bij uw specifieke wensen.