Glaskunst voor binnen

Een glazen kunstwerk is een unieke toevoeging aan uw interieur, of dat nu privé of zakelijk is.


Klanten vertellen mij vaak elke dag met plezier naar hun kunstwerk te kijken. Een uniek glasobject is duurder dan iets wat u bij een keten koopt, maar is met liefde en met de hand (en heel veel geduld) gemaakt. Ik maak u graag elke dag gelukkig met het kijken naar een mooi glaskunstwerk.


Al mijn werken zijn unica.

  Indien u een specifieke wens hebt, stel hem gerust. Ik heb meer werk in voorraad dan hier getoond. Daarnaast maak ik natuurlijk graag een werk voor u in opdracht passend bij uw specifieke wensen.

  Glazen beelden

  In mijn glazen sculpturen bouw ik met licht en kleur. Hierdoor verandert het beeld continu, het licht is immers niet elk moment van de dag hetzelfde. Beelden met gekleurd glas zijn met name schitterend voor het raam. Beelden van vooral kleurloos glas zijn juist weer heel bijzonder op plekken waar niet zoveel natuurlijk licht beschikbaar is.

  Klik hier voor een overzicht van glazen sculpturen.


  Glaskunst voor aan de muur

  Er kan meer glaskunst aan de muur gehangen worden, dan u wellicht denkt. Een paneel is met RVS bevestigingen aan een muur te bevestigen, maar ook gebogen vormen kunnen door mijn samenwerking met een framemaker aan de wand bevestigd worden.

  Vraag gerust naar mogelijkheden.

  Klik hier voor een overzicht van glaskunst voor aan de muur.

  Glaskunst lampen

  Door een lamp of LED paneel achter een object te plaatsen, ontstaat een unieke lamp in glas. Toegepaste kunst op zijn mooist!

  Klik hier voor een overzicht van glaskunst lampen.


  Glazen schaal

  Een glazen schaal is een uniek werk voor op uw (eet-)tafel. Deze schalen zijn bedoeld als kunstwerk, maar niets houdt u natuurlijk tegen om er fruit in te leggen.

  Klik hier voor een overzicht van glazen schalen.

  Glazen kom

  Een glazen kom heeft eigenlijk geen andere bedoeling dan mooi zijn. Door de vorm is het glas heel helder en geeft het een prachtig kleuraccent aan uw interieur.

  Klik hier voor een overzicht van glazen kommen.

  Glazen vaas

  Een glazen kunt u natuurlijk gebruiken voor bloemen, maar ook ongevuld zijn het prachtige kunstobjecten.

  Klik hier voor een overzicht van glazen vazen.