Glaskunst voor binnen

Een glazen kunstwerk is een unieke toevoeging aan uw interieur, of dat nu privé of zakelijk is.


Klanten geven mij aan elke dag met plezier naar hun kunstwerk te kijken. Een uniek glasobject is met liefde en met de hand (en heel veel geduld) gemaakt. Ik maak u graag elke dag gelukkig met het kijken naar een mooi glaskunstwerk.


Al mijn werken zijn unica. Ook het ontwerp komt u niet twee keer tegen.

  Indien u een specifieke wens hebt, stel hem gerust. Ik heb meer werk in voorraad dan hier getoond. Daarnaast maak ik natuurlijk graag een werk voor u in opdracht passend bij uw specifieke wensen.

  Glaskunst voor binnen

  Voor kunstobjecten van glas voor binnenshuis kunt u kiezen uit een veelheid aan mogelijkheden. Natuurlijk sculpturen, schalen, vazen, en panelen voor aan de wand of voor het raam, maar er zijn nog veel meer mogelijkheden.

  Ik werk graag met unieke technieken, die de grenzen van de glasfusing opzoeken. Wat denkt u van Inflatables en Stapelingen? Echt unieke glaskunstwerken.


  Klik hier voor een overzicht van glazen binnenkunst.


  Glaskunst voor buiten

  Glaskunst voor buiten maak ik in beperkte mate. Ik heb een aantal grotere werken, maar meestal maak ik deze in opdracht. Daarnaast heb ik elk seizoen 1 klein tuinwerk, dat ik qua ontwerp in een beperkte oplage maak.


  Klik hier voor een overzicht van glaskunst voor buiten.

  Glaskunst voor uw bedrijf

  Voor uw bedrijf maak ik graag een werkstuk als geschenk voor een medewerker of relatie. Ook kunt u bijvoorbeeld een logo verwerken in het werk. Denk daarnaast aan awards en prijzen.


  Klik hier voor een overzicht van glaskunst, die ik in opdracht voor bedrijven heb gerealiseerd.


  Opdracht

  Ik maak graag een werk voor u in opdracht. U kunt het werk willen koppelen aan een bijzondere gebeurtenis of herinnering, u wilt wellicht een tekst verwerken in het werk of u wilt bijvoorbeeld een werk in bepaalde kleur, dat past bij uw interieur. Ik realiseer graag uw droombeeld in glas.


  Klik hier voor een overzicht van gerealiseerde opdrachten.

  Portret in glas

  Een glazen portret heeft een uniek karakter. Het kan zowel 2D (in het platte vlak) als 3D (als driedimensionale stapeling van plaatjes glas). De stapeling is mijn eigen techniek en met een portret in deze techniek ben ik hoog geëindigd bij de Nederlandse Portretprijs.


  Klik hier voor de mogelijkheden van glazen portretten.

  Grafwerk en as in glas

  Het is mogelijk om as van een overleden dierbare in glas te verwerken. Dit kan zowel in grotere objecten, in gegoten glas als juist klein in sieraden. 


  Klik hier voor een overzicht van werken, waarin as is verwerkt.


  Een bijzondere herinnering aan een overleden dierbare is prachtig om te realiseren in glas, dat op een graf wordt geplaatst. Door de levendigheid van het materiaal blijft ook de herinnering levend.


  Klik hier voor een beperkt overzicht van grafwerken.