Route

Dagelijks van 11:00 tot 17:00 uur, bij aanwezigheid en op afspraak.

Wilt u zeker weten dat ik er ben, bel of app dan alstublieft even.

Openingstijden

Als u in het centrum van Norg, op de Brink, richting Assen rijdt is Glasuniek gevestigd aan de linkerkant in het eerste (witte) huis na de Pompstraat. Vlak voor de oprit staat een zwaaiende hand in rood, blauw en paars vanwege de scholen in de buurt.​


LET OP: Als u navigeert met een Tomtom wordt u te ver richting Assen gestuurd. Het atelier zit vlakbij de Brink, centraal in Norg.


Contactformulier

 
 
 
 
 

Bezoek galerie Glasuniek:

U vindt mijn atelier in het mooie brinkdorp Norg (Drenthe). U kunt mijn werk ook zien op andere locaties, tijdens tijdelijke exposities of in galerieën. Mijn galerie en atelier zijn regulier geopend dagelijks van 11:00 tot 17:00 bij aanwezigheid. Even bellen of appen is handig als u zeker wilt weten dat ik er ben. 


Mijn werk wordt geëxposeerd en verkocht in binnen- en buitenland. Een deel van mijn werk is daarom niet in mijn galerie/atelier te bekijken.  Bij het overzicht van mijn werken wordt aangegeven waar een bepaald werk te zien is. Als u een bepaald stuk wilt zien, wilt u dat dan aangeven?


Om een indruk te krijgen van mijn werk, kunt u kijken bij werken voor binnen of werken voor buiten. Daarbij kunt u ook zien waar een bepaald werk zich bevindt. Daarnaast maak ik graag een werk voor u in opdracht. Een portret in glas of het verwerken van as in glas behoort ook tot de mogelijkheden.


Wilt u deelnemen aan een workshop of cursus glasfusing? Ook dan bent u vanzelfsprekend van harte welkom! Ik geef ook workshops in ongebruikelijke technieken, waarbij vervormingen van glas centraal staan. Ook interessant als u al ervaring hebt met glasfusing!


Zoekt u een uniek glasobject?

  • U kunt altijd een object ophalen op afspraak. Ruilen mag altijd, mits ongeschonden.
  • U kunt een werk in opdracht geven.
  • U kunt ook denken aan een kadobon voor elk gewenst bedrag. Ik stuur u graag een digitale kadobon toe.

Maatregelen tegen de verspreiding van Corona

Conform de meest actuele overheidsmaatregelen tegen corona gelden de volgende maatregelen:

GALERIE:

- De galerie is open voor passanten.


ATELIER:

- Het atelier is geopend. Cursisten hebben een vaste werkplek.

- Het dragen van een mondkapje stel ik op prijs, maar is niet verplicht. 

- Het afhalen van gemaakte werken is op afspraak mogelijk.

Bezoek beeldentuin Glasuniek

Elke tweede zondag van de maand van mei tot en met september is onze privétuin Glasuniektuin. Naast mijn eigen werk is dan ook werk te zien van RVS kunstenaar Hans van Roggen. De Glasuniektuin is van te bezoeken van april tot en met september op de tweede zondag van de maand en in het weekend van Pasen en Pinksteren. Daarnaast kunt u de tuin op afspraak bezoeken.