Ik ben open bij aanwezigheid. Een deel van mijn werkzaamheden is op locaties buiten de deur, dan is mijn galerie niet geopend.


Wilt u zeker weten dat ik er ben, bel, mail of app dan alstublieft even. Afspraken zijn ook buiten reguliere openingstijden mogelijk.

Openingstijden

Maandag
13:00 - 17:00
Dinsdag
13:00 - 17:00
Woensdag
11:00 - 17:00
Donderdag
11:00 - 17:00
Vrijdag
11:00 - 17:00
Zaterdag
11:00 - 17:00
Zondag
13:00 - 17:00

Contactformulier

Route

Als u in het centrum van Norg, op de Brink, richting Assen rijdt is Glasuniek gevestigd aan de linkerkant in het eerste (lichtblauwe) huis na de Pompstraat. Vlak voor de oprit staat een zwaaiende hand in rood, blauw en paars vanwege de scholen in de buurt.​


LET OP: Als u navigeert met een Tomtom wordt u te ver richting Assen gestuurd. Het atelier zit vlakbij de Brink, centraal in Norg.


Bezoek galerie Glasuniek:

U vindt mijn atelier in het mooie brinkdorp Norg (Drenthe). U kunt mijn werk ook zien op andere locaties, tijdens tijdelijke exposities of in galerieën. Mijn galerie en atelier zijn dagelijks geopend dagelijks bij aanwezigheid. Even bellen of appen is handig als u zeker wilt weten dat ik er ben. 


Mijn werk wordt geëxposeerd en verkocht in binnen- en buitenland. Een deel van mijn werk is daarom niet in mijn galerie/atelier te bekijken.  Bij het overzicht van mijn werken wordt aangegeven waar een bepaald werk te zien is. Als u een bepaald stuk wilt zien, wilt u dat dan aangeven?


Om een indruk te krijgen van mijn werk, kunt u kijken bij mijn portfolio. Daarbij kunt u ook zien waar een bepaald werk zich bevindt. Daarnaast maak ik graag een werk voor u in opdracht.


Wilt u deelnemen aan een workshop of cursus glasfusing? Ook dan bent u vanzelfsprekend van harte welkom! 


Zoekt u een uniek glasobject?

  • U kunt altijd een object ophalen op afspraak. Ruilen mag altijd, mits ongeschonden.
  • U kunt een werk in opdracht geven.
  • U kunt ook denken aan een kadobon voor elk gewenst bedrag. Ik stuur u graag een digitale kadobon toe.

Bezoek beeldentuin Glasuniek

Elke tweede zondag van de maand van mei tot en met september is onze privétuin Glasuniektuin. Naast mijn eigen werk is dan ook werk te zien van RVS kunstenaar Hans van Roggen. De Glasuniektuin is van te bezoeken van april tot en met september op de tweede zondag van de maand en in het weekend van Pasen en Pinksteren. Daarnaast kunt u de tuin op afspraak bezoeken.

Maatregelen tegen de verspreiding van Corona

Conform de meest actuele overheidsmaatregelen tegen corona gelden de volgende maatregelen:


GALERIE:

- De galerie is open op afspraak en voor passanten.


ATELIER:

- Het atelier is geopend.