Ik ben open bij aanwezigheid. Een deel van mijn werkzaamheden is op locaties buiten de deur, dan is mijn galerie niet geopend. Ik doe mijn uiterste best om mijn openingstijden in Google actueel te houden.


WILT U ER ZEKER VAN ZIJN DAT IK AANWEZIG BEN? BEL, APP OF MAIL ME DAN GRAAG.

Afspraken zijn ook buiten reguliere openingstijden mogelijk.

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
13:00 - 17:00
Woensdag - Zaterdag
11:00 - 17:00
Zondag
13:00 - 17:00

Contactformulier

Route

Als u in het centrum van Norg, op de Brink, richting Assen rijdt is Glasuniek gevestigd aan de linkerkant in het eerste (lichtblauwe) huis na de Pompstraat. De grote witte vlag geeft de locatie duidelijk aan. Vlak voor de oprit staat een zwaaiende hand in rood, blauw en paars vanwege de scholen in de buurt.​


LET OP: Als u navigeert met een Tomtom wordt u te ver richting Assen gestuurd. Het atelier zit vlakbij de Brink, centraal in Norg.


Bezoek galerie Glasuniek:

U vindt mijn atelier in het mooie brinkdorp Norg (Drenthe). U kunt mijn werk ook zien op andere locaties, tijdens tijdelijke exposities of in galerieën. Ik heb een beperkt aantal stukken van Tjechische glasblazers in stock.


Mijn galerie en atelier zijn dagelijks geopend dagelijks bij aanwezigheid. Even bellen of appen is handig als u zeker wilt weten dat ik er ben. 


Mijn werk wordt geëxposeerd en verkocht in binnen- en buitenland. Een deel van mijn werk is daarom niet in mijn galerie/atelier te bekijken. Bij het overzicht van mijn werken wordt aangegeven waar een bepaald werk te zien is. Als u een bepaald stuk wilt zien, wilt u dat dan aangeven?


Om een indruk te krijgen van mijn werk, kunt u kijken bij mijn portfolio. Daarbij kunt u ook zien waar een bepaald werk zich bevindt. Daarnaast maak ik graag een werk voor u in opdracht.


Wilt u deelnemen aan een workshop of cursus glasfusing? Ook dan bent u vanzelfsprekend van harte welkom! 


Zoekt u een uniek glasobject?

  • U kunt altijd een object ophalen op afspraak. Ruilen mag altijd, mits ongeschonden.
  • U kunt een werk in opdracht geven.
  • U kunt ook denken aan een kadobon voor elk gewenst bedrag. Ik stuur u graag een digitale kadobon toe.

Credentials en lidmaatschappen

Mijn werk is verkocht aan klanten in onder andere Nederland, Duitsland, België, Spanje, de Verenigde Staten, Canada, China, Japan, Nieuw-Zeeland en de Verenigde Arabische Emiraten. Ook is mijn werk opgenomen in particuliere collecties.


  • In 2023 is één van mijn inflatables geselecteerd voor de International Biennale of Glass in Bulgarije en is mijn werk geselecteerd voor de Internationale Glas- en Keramiekbiënnale in België.
  • In 2022 is mijn werk geselecteerd voor de Internationale Biënnale in Florence, waarvan ik helaas geen gebruik heb kunnen maken.
  • In 2022 kreeg mijn werk de gedeelde tweede plaats bij de publieksprijs van de tentoonstelling Schittering bij Kunstwerk in de Stellingen.
  • In 2019 is één van mijn glazen portretten op de long list van de Nederlandse portretprijs gekomen.
  • In 2016 werd ik vierde bij de gezamenlijke publieks- en juryprijs van de Nederlandse Kunstdagen.


​Mijn werk wordt op wisselende locaties geëxposeerd. Klik hier voor informatie over exposities van mijn werk.


Ik ben lid van:

- de Vereniging Vrienden van Modern glas

- de Beroepsorganisatie Kunstenaars